Sponsoren

Deze pagina willen wij graag gebruiken om iedereen te bedanken die onze stichting een warm hart toedraagt.

Safe Site bv

Safe Site heeft een complete uitrusting voor een IRATA klimmer gesponsord a €1200,- BEDANKT! Voor meer informatie over Safe Site ga naar de website www.safesite.nl.

TAEKI5

TAEKI5 is samen met SRCN Reddingshonden aan het onderzoeken welke snijvaste handschoenen het meest bruikbaar zijn voor de hondengeleiders en TOL-team leden! Gezamenlijk gaan we een speciale reddingwerkershandschoen ontwikkelen, die al onze vrijwilligers kosteloos kunnen gebruiken. TAEKI5 en HAWEDO (distributeur in Nederland) BEDANKT! 

Vereniging Bouw en WoningToezicht Nederland

 

1000,- donatie voor Inzet naar rampgebied! Geld donaties zijn voor de SRCN Reddiinngshonden van levensbelang, de vliegreis naar rampgebieden, moeten alle vrijwilligers zelf betalen, deze donatie zorgt er voor dat ze niet alles zelf hoeven te betalen BEDANKT en tot het volgende congres! www.vereniging-bwt.nl

Exped

6 slaapmatten SynMat 9 LW. Voor meer informatie: www.exped.com/netherlands-belgium/en.

Fenixlights Limited

Zes HP60R hoofdlampen gesponsord + voordelige aanschaf CL30R campinglamp. Voor meer informatie: www.fenix-nederland.nl

Orange Accessoires / Max Veiligheid

Twee vrijwilligers van de stichting SRCN reddingshonden hebben in 2012 de opleiding IRATA level 1 behaald, waarvan een persoon deze opleiding geheel gedoneerd heeft gekregen.  Wij willen Orange Acces en MAx Veiligheid dan ook zeer bedanken voor hun uitstekende opleiding en gulle donatie. Bezoek de website op www.maxveiligheid.nl of op www.orange-access.com.

Dutch Pitstop

Dutch Pitstop heeft het borduur en drukwerk van de trainingsoveralls en veiligheidshesjes verzorgd. Hierbij hebben we een extra korting gekregen, waarvoor we Dutch Pitstop erg willen bedanken. Meer informatie over Dutch Pitstop is te vinden op www.dutchpitstop.nl.

BME Ingenieurs & Opleiders in asbest en duurzaam slopen

BME is een onafhankelijk ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van asbestinventarisaties en het managen van asbestverwijderings-, sloop- en renovatieprojecten. Wij willen BME hartelijke danken voor het feit dat zij de cursus Asbest Herkennen aan onze vrijwilligers heeft aangeboden.

Fjallraven 

Wij willen het merk Fjallraven hartelijk danken voor het feit dat zij ons voorziet van  kwalitatief zeer goede kleding die met korting geleverd wordt. Het dragen van goede kleding maakt het werk van de vrijwilligers een stuk gemakkelijker tijdens langdurige inzetten door weer en wind.

 

VCA Nederland 

VCA Nederland heeft het de vrijwilligers van de stichting Srcn Reddingshonden mogelijk gemaakt om een VCA VOL opleiding te volgen. Hierdoor werken onze vrijwilligers een stuk bewuster veilig in puingebieden en trainingslocaties. VCA Nederland bedankt!

Logomotion

Logomotion zorgt er voor dat onze kleding voorzien wordt van logo en naam. Hartelijk dank voor uw steun! 

W&G

 

W&G heeft ons een amberkleurige lichtbalk voor op ons inzetvoertuig geschonken. Hierdoor zijn wij beter zichtbaar wat bijdraagt aan onze veiligheid. 

Almeva

Almeva is sinds 1983 groothandel van alle materialen voor ongevallen hulpverlening, voor zowel de professionele hulpverlener, zoals ambulance als ook voor bedrijven en instellingen (BHV). Almeva heeft de stichting Srcn reddingshonden een Eerste Hulp tas met materialen geleverd. Heel erg bedankt hiervoor.

Supreme Master Ching Hai

 

Wij willen Supreme Master Ching Hai bedanken voor het schenken van € 2100,=. Wij hebben deze grote steun gebruikt voor de aanschaf van speciale GPS apparatuur voor onze vrijwilligers en de honden.